Welcome to our website

en ontmoet op deze site Vuurgeestig,
de vuurkunstenaar die een der mensheid grootste en belangrijkste ontdekkingen, bespeelt en stuurt zodat voor elk evenement een memorabele vuurshow wordt gecreëerd.

Meer dan een tiental jaar van uitproberen en oefenen, alleen en met collega-artiesten, zorgt voor denderende vuurspektakels. Voor elk soort evenement, van straatanimatie tot trouw- of bedrijfsfeest, halloween, fuif, kerstboomverbranding, verjaardag, festival, communie, braderij,... wordt een show op maat toegepast. Reeds velen werden opgewarmd door deze vuurgeestige shows.
Vuur leeft, beweegt, creëert. Vuur fascineert... Het trekt ieders aandacht. Destructief in verkeerde handen, constructief in de juiste.
Als vuurartiest met jarenlange ervaring, lijkt deze vuurgeestig soms onaantastbaar door het vuur, net als een geest.
Vuurswingen, -spuwen en -eten... hij speelt met het vuur alsof zij elkaar hypnotiseren, samen dansen. De hele show wordt in een geestig jasje gestoken en is aanpasbaar voor elk evenement.
geeft voornamelijk solo voorstellingen maar verenigt zich af en toe ook met andere vuurartiesten en -projecten. Zo kan een performance volledig op maat aangeboden worden.
Veiligheid is zeer belangrijk bij vuur. Werken met vuur vraagt dan ook een zekere kennis, voorzichtigheid, voorbereiding en oefening.


vuurgeestig@gmail.com